ОБАВЕШТЕЊА ЗА УЧЕСНИКЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ
IV Међународна научна конференција „РЕГИОНАЛНИ РАЗВОЈ И ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА“ и III ИТ конференција „ДОБА ДИГИТАЛНЕ ТРАНСФОРМАЦИЈЕ“
03/12/2020

Српска академија науке и уметности Огранак у Нишу, Град Пирот, Уговорна окружна привредна комора Пирот, Факултет за менаџмент Зајечар и Универзитет Метрополитан, традиционално организују IV Међународну научну конференцију „Регионални развој и прекогранична сарадња“ , а таође се у склопу конференције организује III ИТ конференција „Доба дигиталне трансформације“у чијој је организацији ове године поред Града Пирота и Уговорне окружне привредне коморе Пирот учествовао Научно технолошки парк Ниш.
Због актуелне ситуације изазване пандемијом корона вируса и пратеће болести Цовид 19, ове године ће се обе конференције одржати онлине.

III ИТ Конференција „Доба дигиталне трансформације“ биће одржана 04. децембра 2020. године са почетком у 11х. Конференцију можете пратити онлине, преко Зоом платформе на следећем .

IV Међународна научна конференција „Регионални развој и прекогранична сарадња“ биће одржана 05. децембра 2020. године са почетком у 11х. Конференцију можете пратити онлине, преко Зоом платформе на следећем


Позив за учешће на IV Међународну научну конференцију
17/09/2020

Са задовољством Вас позивамо да учествујете на I
V Међународној научној конференцији Регионални развој и прекогранична сарадња чији је циљ да промовише научне радове засноване на aктуелном стању регионалног развоја, прекограничној сарадњи и анализи утицаја нове индустријализације на регионални развој. Конференција ће бити одржана 5. децембра 2020. године у Пироту. Рок за доставу радова је 1. новембар.

У прилогу Вам достављамо , , , и молимо Вас да поделите позив сарадницима које сматрате заинтересованим за учешће на Конференцији. Котизација за Конференцију се не наплаћује.

Електронску верзију зборника радова са прошлогодишње Конференције можете пронаћи на .

Молимо Вас да приликом доставе радова попуните и доставите регистрациони формулар који имате у прилогу и пошаљете на имејл Конференције.

За додатне информације бићемо на располагању.

Срдачно

Александар Симоновић, председник
Организациони одбор Конференције
Тел: 010 500924
е-маил:Међународна
научно-стручна
конференција 2017.
02.децембар 2017.
II Међународна
научно-стручна
конференција 2018.
15. децембар 2018.
III Међународна
научно-стручна
конференција 2018.
07. децембар 2019.

2020 © UGOVORNO OKRUZNA PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved. • Dizajn UOPK Pirot